beats by dre cheap

Željezničar odbio Juventus

 
Na adresu Željezničara jučer je stigao faks iz Juventusa, koji je poslao ponudu za angažman mladog golmana Ibrahima Šehića.
Stara dama zainteresirala se za Šehića posredstvom menadžera Nusreta Jašarija, koji je trebao biti posrednik u dogovoru klubova. Kako je za Avaz rekao Jašari, Juventus je ponudio Željezničaru da Šehić do maja trenira u Torinu, nakon čega bi odlučili hoće li ga angažirati. Ukoliko bi Juventus želio potpisati ugovor s Šehićem, Željezničar bi dobio 200 hiljada eura odštete te 10 posto od narednog transfera.

Predsjednik Željezničara Faruk Telibećirević potvrdio je ovu informaciju i kazao da su odmah odgovorili Juventusu…

Ponudu je bila relativno neprihvatljiva, jer nam niko nije mogao garantirati da li će oni potpisivati ugovor s njim, a nije bilo ni govora o plaćanju kompenzacije za trening. Poslali smo svoje zahtjeve. Želimo stupiti u direktan kontakt sa italijanskim klubom, te pokušati dogovoriti varijantu koja je prihvatljivija za Željezničar. - kazao je Telibećirević.

Jašari je kazao da nakon Željinog odgovora od Šehićevog prelaska, po svemu sudeći, neće biti ništa, jer je prijelazni rok sinoć završen.

Bila je to velika prilika za Šehića, da pokuša izboriti mjesto u jednom od najvećih klubova na svijetu. Željezničar je trebao prihvatiti ponudu Juventusa, rekao je Jašari.

F.K.ŽELJEZNICAR neWs™
http://ildin92.blogger.ba
01/02/2008 19:41